torstai 20. syyskuuta 2012

Valkosuklaamuffinssit sitruunakermakuorrutuksella


Valkosuklaamuffinssit (noin 20 kpl):
 
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100 g juoksevaa margariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa/maitoa
200 g valkosuklaata rouhittuna
 
Kuorrutus ja koristelu:
2 ½ dl Flora vispiä
2 tl vaniljasokeria
2 dl Lemon curd -tahnaa
(keltaista elintarvikeväriä)
vihreää koristesokeria
turkoosin sävyistä kimalletta
valkosuklaasydämiä
 
1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää margariini. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.
 
2) Yhdistä kuivat aineet. Sihtaa taikinaan yhdessä kerman/maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin.
 
3) Rouhi suklaa, lisää taikinaan ja sekoita varovaisesti. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin.
 
4) Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä.
 
5) Valmista kuorrutus. Vatkaa Flora vispi kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja Lemon curd. Värjää halutessasi keltaiseksi elintarvikevärillä.
 
6) Koristele koristesokerilla, kimalteella ja valkosuklaasydämillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!