keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Suklaaperhonen

Näillä suklaaperhosilla saat näyttäviä koristeita kakun päälle. 
Perhoset ovat todella hauraita, joten siirrä ne kakun päälle juuri ennen tarjoilua! 
Kestävyyttä lisää hieman myös se, että siirrät ne pakkaseen hetkeksi ennen kakun päälle siirtämistä. Tummasta suklaasta saa kestävimmät perhoset (erityisesti Brunberin tummasta suklaasta).


Suklaaperhonen
Valko-, maito- tai tummaa suklaata
leivinpaperia
nomparelleja, glitteriä, kimalletta tms.


1) Piirrä leivinpaperille perhosen kuva. Tee paperiin taitos keskelle. Käännä leivinpaperipala toisinpäin, jotta puhdas puoli tulee ylöspäin.


2) Ota pieni vuoka tms. ja aseta sen päälle pahvinpala tai pieni kovakantinen kirja. Laita leivinpaperiarkki kirjan päälle. Laita suklaat pussiin ja sulata vesihauteessa. Leikkaa pieni pussinsuu ja pursottele suklaata kuvan päälle. Tee tarpeeksi paksua pursotusta, sillä valmis perhonen särkyy hyvin helposti! Asettele halutessasi päälle nomparelleja, glitteriä tms. Ole maltillinen koristelujen kanssa, joten perhosesta ei tule liian raskas, jolloin se särkyy entistä helpommin.

3) Laita jääkaappiin jähmettymään. Irroita varovaisesti leivinpaperista, ja aseta kakun päälle juuri ennen tarjoilua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!