maanantai 24. syyskuuta 2012

Mansikka-suklaa kermakakku

 Mansikat ja suklaa on yhdistelmä, joka toimii AINA! :)
Tämä kakku on meidän perheen ehdoton suosikki!

 
Mansikka-suklaa kermakakku:

 Pohja:
Suklaakakkupohja, ohje tässä

Täyte:
Suklaatäyte, ohje tässä
150 g mansikoita

Kuorrutus ja koristelu:
1,5 dl Valion mansikkakermaa
Suklaakermapursotukset (ohje alla)
Mansikoita
Kultaisia nomparelleja
Sokerimassakukkia ja perhonen


Suklaakermapursotukset:
2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa kevytvispiä
100 g maitosuklaata
Vaahdota kerma jättäen se hieman normaalia pursotuskermaa löysemmäksi vaahdoksi. 
Sulata suklaa mikrossa ja vatkaa se kermavaahdon joukkoon. 
Pursota samantien, sillä suklaa jähmettää vaahdon nopeasti.

1) Valmista kakkupohja linkistä löytyvän ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan ja pilko mansikat. Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Levitä täytteet ja pilkotut mansikat kostutettujen kakkupohjien väliin.

 3) Vatkaa Valion mansikkakerma vaahdoksi ja levitä kakun päälle ja sivuille. Sivele kakun pinta koristeluraapalla. Laita mansikoita kakun päälle ja koristele nomparelleilla sekä sokerimassakukilla -ja perhosella.

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja varmasti herkullinen kakku :) Sinulla on ihana ja persoonallinen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi! :) Tämä leivontablogi on jäänyt vähän toisen, sisustuspainotteisen blogini (www.valkoistaharmoniaa.casablogit.fi) varjoon, mutta yritän tännekin saada aina siloin tällöin uusia reseptejä!

      Mansikka-suklaa on lyömätön yhdistelmä, meidän perheen ykkössuosiskki! :)

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!