maanantai 17. syyskuuta 2012

Mansikka-mascarpone-Pätkistäyte

Tämä täyte on ehdoton suosikkini! Se on päätynyt jo kymmeniin kakkuihin. Toimii aina :)
Mansikoiden sijasta voi käyttää myös vadelmia -muista käyttää suomalaisia! Ulkomaiset vadelmat tulee keittää, joten niitä ei onnistu käyttää kokonaisina. 

Täyte riittää normaalikokoisessa kakussa kahteen väliin.

Mansikka-mascarpone-Pätkistäyte:

3 dl kuohukermaa
1 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
 ½ dl sokeria
1 pss (130 g) Pätkiksiä
150-200 g mansikoita

1) Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri.

2) Rouhi Pätkikset ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää. Levitä kostutetun pohjan päälle.

3) Pilko mansikat ja ripottele täytteen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!