tiistai 18. syyskuuta 2012

Lohinapit

Tässä nopea ja helppotekoinen coctailpala-ohje.
Kokeile kalan sijasta myös esim. palvikinkkua ja korvaa tilli persiljalla.


Lohinapit:

1 pkt ruispaahtoleipää
noin 200 g suolattua lohta
200 g ruohosipulituorejuustoa
150 g ranskankermaa
maustekurkkua (maun mukaan)
mustapippuria
tuoretta tilliä

1) Laita kaikki ainekset leipiä ja kalaa lukuun ottamatta monitoimikoneeseen (leikkuriterällä). Voit itse säädellä ainesten pilkkoutumista. Jos haluat täysin tahnamaisen, niin sitä kauemmin pyöritä massaa monitoimikoneessa.

2) Ota haluamallasi muotilla leivästä paloja. Sivele jokaisen leipänapin päälle sopiva määrä tahnaa.

3) Leikkaa suolatusta kalasta ohuita suikaleita ja asettele leipänappien päälle.

4) Koristele esimerkiksi tuoreella tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!