torstai 20. syyskuuta 2012

Kakku pikkuprinsessalle

Tämän kakun kohdalla kokeilin ensimmäistä kertaa upotustekniikkaa.
Yllättävän helppoa, kannattaa kokeilla!


Pohja:
Sokerikakkupohja, ohje tässä

Täyte:
Mansikka-mascarpone-Pätkis, ohje tässä

Kuorrutus ja koristeet:
voikreemi
noin 600 g vaaleanpunaista marsipaania
noin 50 g valkoista marsipaania
helmiäissuihketta
marsipaanista tehtyjä liljoja
satiininauha

1) Valmista pohja ja täyte linkistä löytyvien ohjeiden mukaan. Kokoa kakku.

2) Päällystä kakku voikreemillä. Kauli marsipaani leivinalustalla, jätä hieman normaalia paksummaksi.

3) Tee valkoisesta marsipaanista pitkiä nauhoja esim. lääkeruiskulla, siirrä kaulitun marsipaanilevyn päälle muodostaen kiehkuroita. Painele kiehkurat kevyesti sormilla marsipaanilevyyn kiinni. Kauli vielä kevyesti, niin että kiehkurat uppoavat kunnolla marsipaanilevyyn. Siirrä marsipaanilevy varovaisesti kakun päälle.

4) Suihkuta helmiäissuihketta kakun päälle. Asettele kukat kakun päälle. Kiedo satiininauha kakun ympärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!